PIZZERIA MILANO GROENLO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1483 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Milano Groenlo. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 8:48 This was the worst Pizza ever. Not even full cooked!!! We had 2 Sucuk Pizzas and not even the cheese was melted. Worst worst pizza ever!!! Ordert on the 25.11.2022.
27 nov 2022 om 2:00 Was heel lekker
18 nov 2022 om 18:39 aardappeltjes waren slap/ lauw, geen saus erbij ik ben eigenlijk beter gewend, als ik dit altijd zo zou krijgen dan kwam ik niet terug....
6 nov 2022 om 8:22 Lekker gegeten en snel bezorgd
1 nov 2022 om 8:05 Herrlich
30 okt 2022 om 21:21 Heerlijk!
30 okt 2022 om 6:24 Erg lekker allemaal.
19 okt 2022 om 8:14 Eten was erg lekker, was goed warm. Hebben hier al vaker besteld en zijn erg tevreden
16 okt 2022 om 16:16 Helaas zat er meer friet in het kinder menu dan in mijn menu, en dan heb ik hry nog niet over de rouwe chickenstrips gehad. Zwaar teleurgesteld, niet van jullie gewend.
8 okt 2022 om 21:24 Heerlijk gegeten alleen zat er op de lachmachun geen knoflooksaus, dat was een beetje jammer
30 sep 2022 om 19:39 Goede service, heerlijk gegeten en netjes bezorgd, kortom wij gaan zeker nog een keer bestellen