PIZZERIA MILANO GROENLO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1738 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Milano Groenlo. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 20:08 Helemaal prima, maar t was fijn geweest als de pizza was voorgesneden
25 jun 2024 om 19:46 Het restaurant informeerde ons dat de tijd zoals Thuisbezorgd deze laat zien in de app, flauwekul is. Slechte zaak Thuisbezorgd!
21 jun 2024 om 15:57 Netjes op tijd bezorgt. Mocht van ons iets meer smaak aan de kip doner. Verder prima!
17 jun 2024 om 10:07 Een hamburger menu zonder broodje? Achteraf beter moeten lezen maar nog nooit mee gemaakt Vet in weken niet vervangen, patat was gewoon zwart. Als je een broodje doner zonder tomaat besteld doen ze erniks op. Met het bellen alles behalve vriendeli
16 jun 2024 om 21:46 Pizza was warm (niet heet), korst erg droog en taai, beleg is niet veel maar verder wel prima. Alleen jammer dat bezorgen langer duurde dan aangegeven (30 min langer) even een berichtje was fijn geweest.
16 jun 2024 om 11:03 Pizza’s waren lauwwarm en magertjes belegd.
11 jun 2024 om 23:20 Drama kwaliteit zeer ondermaats
5 jun 2024 om 21:33 In de middag besteld met een bezorgtijd 2 uur later. Helaas kwam het alsnog een half uur te laat waardoor mijn werkpauze er al op zat. Ook was het eten lauw en niet warm zoals we gewend zijn van Milano. Jammer
30 mei 2024 om 8:27 Pizza was lauw en ondanks gevraagd niet voorgesneden
29 mei 2024 om 15:40 We were visiting from the US, and when we arrived late in Groenlo, most restaurants were closed. We were thrilled to get hot, tasty pizza delivered on a rainy, cold night.
26 mei 2024 om 1:24 Heilige tandjes, als randstedeling had ik nooit verwacht dat ik de lekkerste shoarma pizza zal mogen ervaren in de Achterhoek. Pizza kwam echt snel en godverdomme man, het was alsof de pracht van de Achterhoek op me tong zat en me zegende.
25 mei 2024 om 18:26 Heerlijk eten, genoeg shoarma en goede bezorging